rólunk

Rövid történet

villanyszerelés vállalkozóként cégeknek is!

Mit nyújtunk? Megbízhatóság, kényelem, biztonság, odafigyelés, együttműködés és nem utolsó sorban minőségi villanyszerelés. Minden esetben elkötelezetten dolgozunk azon, hogy az imént felsoroltaknak eleget tegyünk, és „észrevétlenül” végzett kiváló háttérmunkánk következményeként az Önök hétköznapjai eredményesebbek lehessenek.

Cégünk magyar tulajdonú családi vállalkozásként indult, melyben ma minden kollégánk egy emberként nagy odaszánással ügyfeleink legmagasabb színvonalú kiszolgálásán dolgozik.

Legyen szó otthonáról, üzletéről vagy céges telephelyéről a villanyszerelési megoldások széles skáláját kínáljuk Önnek.

A villanyszerelésre szakosodtunk

Cégünk elsősorban a villanyszerelés szakterületén jeleskedik már hosszú évek óta. Kiváló gépeinkkel, szerszámainkkal vállaljuk új építésű lakások, családi házak, illetve cégek létesítményeinek teljes körű alapszerelését és egyéb villanyszerelési munkákat, akár azonnali javítás, hibaelhárítás esetén is.

 

miért válasszon minket?

Kötelezettségektől mentes, ingyenes felmérést, árajánlatot kérhet tőlünk!

Rövid határidővel, mérsékelt árakon elérhető szolgáltatásainkra ingyenes kiszállás és felmérés után adunk ajánlatot. Akkor sem tartozol semmivel, ha végül mégsem rendeled meg a munkát.

Rugalmas csapatunk rugalmas hozzáállásával időben és kiváló minőségben készülhet el a megbízónk által kijelölt feladat. Nincs többé lejárt határidő, átvehetetlen kivitelezés, amit tőlünk kapsz, azzal elégedett leszel. Igényeidhez a lehetőségekhez mérten alkalmazkodunk.

Telefonáljon még ma, egyeztessünk időpontot a felmérésre!

A kiszállás a szolgáltatás megrendelése esetén ingyenes, csak a javítás és a felhasznált anyag díját kérjük el. Amennyiben a szolgáltatás nem kerül megrendelésre, úgy a kiszállás Budapesten 4000 Ft, Pest megye területén pedig 6-10.000 Ft között van. 

Pontos árajánlat, rejtett költségek nélkül

Korrekt ajánlatot adunk, árajánlatunk nem tartalmaz további rejtett költségeket! Keressen a hét bármely napján!

Nagy Gábor villanyszerelő több éves szakmai tapasztalattal, fiatalos és profi szakemberekkel, kiváló gépparkkal vállal Budapesten és Budapest környékén villanyszerelési munkákat, kézi földmunkát, kézi bontást, tereprendezést, beton-, és faltörést és építőipari segédmunkát.

 

GÉPEINK
  1. Folyamatosan fejlesztett, korszerű géppark
  2. Csúcskategóriás munkagépek
  3. Minőségi kéziszerszámok
  4. Akkumulátoros gépek
  5. Vágóképek, vésők, fúrók
  6. Céges mikrobusz
9:00 – 17:00 között elérhető ügyfélszolgálat

Korrekt ügyintézéssel, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy visszahívjuk, ha vonalunk túlterhelt. Keressen fel minket elérhetőségeinken, ne várjon tovább! Nem fog csalódni bennünk!

Nagy Gábor villanyszerelőhöz fordulhatsz bizalommal, célunk, hogy minden megbízást kiváló kivitelezéssel koronázzunk meg, így az akadályokra is kreatívan reagálunk, nem ismerünk lehetetlent, megkeressük a lehetőségekhez mért legoptimálisabb megoldást.

sos villanyszerelés, sos villanyszerelő